Team

Liesbeth Verspeek

Algemene tandheelkunde – Kindertandheelkunde – Clear Alligners
RIZIV-nummer: 3-14041-45-001

Liesbeth studeerde in 2014 af als Algemeen Tandarts aan de KU Leuven. Nadien deed zij verder ervaring op in verschillende groepspraktijken. Sinds 2019 is zij werkzaam in haar eigen groepspraktijk Preci-Dental. Hier legt zij zich toe op de algemene tandheelkunde en kindertandheelkunde. U kunt bij haar ook terecht voor kleine orthodontische correcties met transparante beugeltjes (clear alligners). Liesbeth is aanwezig in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Karel Missinne

Algemene tandheelkunde – Restauratieve en esthetische tandheelkunde – Endodontie (wortelkanaalbehandelingen)
RIZIV-nummer: 3-13124-89-001

Karel studeerde in 2013 af als Algemeen Tandarts aan de KU Leuven. Nadien specialiseerde hij zich verder gedurende een 4-jarige opleiding Restauratieve Tandheelkunde aan de KU Leuven. In 2017 behaalde hij zijn diploma als Specialist in de Restauratieve Tandheelkunde. Karel is nog steeds werkzaam op de dienst Restauratieve Tandheelkunde in het UZ Leuven als consulent voor patiënten met complexe prothetische noden. Bij Karel kunt u terecht voor uitgebreid restauratief en esthetisch werk, kroon-en brugwerk, implantologie, wortelkanaalbehandelingen en uiteraard ook algemene tandheelkunde. Karel is aanwezig in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.Olivier Popelier

Algemene tandheelkunde – Clear Alligners
RIZIV-nummer: 3-00459-47-001

Olivier studeerde in 2022 af als Algemeen Tandarts aan de KU Leuven. Hij vervoegde ons team in 2022 en is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Olivier legt zich toe op de algemene tandheelkunde. U kan bij hem ook terecht voor kleine orthodontische correcties met transparante beugeltjes (clear alligners).

Nik Kuznetsov

Algemene tandheelkunde
RIZIV-nummer:

Nik studeerde in 2023 af als Algemeen Tandarts aan de KU Leuven. Hij vervoegde ons team in 2023 en is aanwezig op woensdag en vrijdag.

Om u met de nodige kwaliteit te behandelen, werken wij met de modernste technieken en nemen wij voldoende tijd voor onze behandelingen. Om deze redenen wijken wij voor sommige behandelingen af van de conventietarieven. Voor preventieve behandelingen (=(half)jaarlijkse controles) en behandelingen bij kinderen (<18 jaar), volgen wij de conventietarieven. Dit wil zeggen dat de behandelingen bij kinderen in de meeste gevallen 100% terugbetaald zijn door de mutualiteit.Beroepsaansprakelijkheidsverzekering tandartsen: AMMA
Bevoegde toezichthoudende autoriteiten:
  • Visum: FOD Volksgezondheid, directoraat-generaal gezondheidsberoepen
  • RIZIV: Galileelaan 5/01, 1210 Brussel
  • Erkenning bijzondere beroepstitel: Agentschap Zorg en Gezondheid, Afdeling Informatie en Zorgberoepen
  • Vergunning tandradiografie: Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC)