Bienvenue

Werking van de praktijk tijdens Corona-crisis

Beste patiënten,

Sinds 15 maart werd door de beroepsvereniging aangeraden om alle niet-essentiële zorg uit te stellen en hebben wij enkel patiënten behandeld met urgente tandproblemen.
Vanaf 4 mei 2020 mogen we terug meer behandelingen uitvoeren met extra voorzorgen. Wij beschikken over al het nodige beschermingsmateriaal en kunnen werken volgens het voorgestelde hygiëne-protocol. Afhankelijk van de behandeling, zal de tandarts aangepaste kledij en bescherming dragen.

We vragen alle patiënten rekening te houden met de volgende punten:

  • Gelieve uw afspraken online (enkel nazichten), telefonisch of per mail te maken. Als wij uw telefoon niet meteen kunnen beantwoorden, gelieve dan een boodschap na te laten. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
  • Indien u hoest, niest, koorts heeft of zich grieperig voelt, gelieve uw afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak te maken. Deze klachten moeten minstens 14 dagen afwezig zijn vooraleer u een nieuwe afspraak kan maken.
  • Indien u recent in contact bent geweest met een (mogelijk) besmet persoon, gelieve dan uw afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak te maken.
  • Wij vragen om alleen naar uw afspraak te komen. Voor kinderen <18 jaar of hulpbehoevende personen mag maximum 1 begeleider meekomen in de praktijk.
  • We spreiden de afspraken zodanig dat u zo weinig mogelijk personen kruist in de praktijk. Probeer op tijd naar uw afspraak te komen (dus ook niet te vroeg). Wij zullen de deur zelf voor u openen, dus u hoeft niet in de wachtzaal te gaan zitten.
  • We voorzien alcogel, zodat u de handen in de praktijk kan ontsmetten. Raak zo weinig mogelijk dingen aan.
  • Omwille van hygiëne-maatregelen, is het toilet gesloten en vragen wij u om uw toiletbezoek tot thuis uit te stellen. Tandenpoetsen kan dus ook niet in de praktijk.

Ondanks de berichten in de media, rekenen wij voor deze extra maatregelen GEEN supplementen aan. Al sinds de start van onze praktijk werken wij volgens het voorgestelde hygiëne-protocol. Wij zien dus geen noodzaak om onze tarieven aan te passen.

We zijn klaar om u terug te ontvangen op een veilige en verantwoorde manier.

Vriendelijke groeten,

Karel Missinne

Liesbeth Verspeek